Zele

Uitvaartzorg Van Cleemput Zele

In 2020 sloegen Uitvaartzorg Peersman - De Ruyte en Begrafenissen Van Cleemput - Hoogewys de handen in elkaar. Lawrence Peersman wordt sindsdien, als de nieuwe zaakvoerder van Uitvaartzorg Van Cleemput, bijgestaan door Johan en Sabine. Met Lawrence, Johan en Sabine kan u blijvend vertrouwen op een perfecte service en correct advies.

Na de vereniging van deze krachten werden er in Zele al verschillende vernieuwingen gerealiseerd. Zo werden er nieuwe rouwwagens aangekocht om met respect en eerbied uw dierbare te verplaatsen. Ook werd al het personeel voorzien van een nieuw maatpak. Bovendien zal onze aula binnenkort uitgerust worden met een live-streamcamera en een nieuw interieur.

U kan bij Uitvaartzorg Van Cleemput niet alleen terecht voor alle administratieve formaliteiten wat betreft een uitvaart, maar ook voor rouwbrieven en rouwprentjes. Daarnaast helpen we u hier ook bij de keuze van verschillende rouwartikelen zoals grafzerken, urnen, assieraden en bloemstukken.

In deze vestiging bevindt zich ook een funerarium, voorzien van twee rouwkamers en een ruime ontvangstzaal. Hier kan u met alle eerbied, aandacht en sereniteit een laatste groet brengen aan de overledene. Dit alles in een huiselijke sfeer om ervoor te zorgen dat u in alle rust afscheid kan nemen.

Uitvaartzorg Van Cleemput zet zo onze warme doch serene familiale waarden verder met zaakvoerder Lawrence Peersman als contactpersoon.

In memoriam

Laura Van de Velde

° Zele 10 juli 1931
† Zele 17 augustus 2022

  blancocard-1card-2card-3  Jurgen De Kinder

  ° Lokeren 4 maart 1983
  † Oudegem 12 augustus 2022

   blancocard-1card-2card-3   Frank Bonnarens

   ° Aalst 6 maart 1953
   † Sint-Niklaas 11 augustus 2022

    blancocard-1card-2card-3    Jenny Maes

    ° Zele 2 oktober 1944
    † Zele 7 augustus 2022

     blancocard-1card-2card-3     Bekijk meer

     Contact

     Uitvaartzorg Van Cleemput
     Kouterstraat 151 | 9240 Zele
     052 45 13 45
     info@uitvaartzorgvancleemput.be


     Openingsuren
     Maandag – vrijdag
     van 10 tot 12.30 u.
     en van 13.30 tot 18 u.
     Zaterdag en zondag telefonisch bereikbaar

     Of na afspraak

     Uitvaartzorg De Ruyte Team Zele