Zele

Uitvaartzorg Peersman - De Ruyte Zele

Sinds 2020 is Uitvaartzorg Peersman - De Ruyte ook actief in Zele onder de naam Uitvaartzorg Van Cleemput. Sinds 2023 werd deze vestiging eveneens omgedoopt tot Uitvaartzorg Peersman - De Ruyte. Onder deze naam wordt hier nog steeds dezelfde onberispelijke service door een warm team gegarandeerd.

Ondertussen werden er in Zele al verschillende vernieuwingen gerealiseerd. Zo werd het volledige uitvaartcentrum opgefrist en pasten we de rouwkamers aan. We kochten eveneens nieuwe rouwwagens aan om uw dierbare met respect en eerbied te verplaatsen. Ook werd al het personeel voorzien van nieuwe kledij. Bovendien werd onze aula ingericht met een nieuw interieur en wordt deze ruimte binnenkort voorzien van een livestreamcamera.

In onze vestiging bevindt zich ook een funerarium, voorzien van twee rouwkamers en een ruime ontvangstzaal. Hier kan u met alle eerbied, aandacht en sereniteit een laatste groet brengen aan de overledene. Al deze vernieuwingen, in combinatie met een gespecialiseerd en warm team, garanderen u een plechtigheid op maat van uw familie.

U kan bij Uitvaartzorg Peersman - De Ruyte niet alleen terecht voor alle administratieve formaliteiten wat betreft een uitvaart, maar ook voor gepersonaliseerd drukwerk. Daarnaast helpen we u hier ook bij de keuze van verschillende rouwartikelen zoals grafzerken, urnen, assieraden en bloemstukken. Zo kan ook dit in stijl van de familie voorzien worden.

Uitvaartzorg Peersman - De Ruyte zet zo onze warme doch serene familiale waarden verder met zaakvoerder Lawrence Peersman als contactpersoon.

Wat de toekomst van Uitvaartzorg Peersman - De Ruyte betreft, kijken we verder naar de mogelijkheden om het uitvaartcentrum te vergroten. Voor wat het rouwdrukwerk betreft, kan u begin 2023 een nieuwe catalogus verwachten. Hierbij kijken we eveneens naar de opties om nog meer tegemoet te komen aan uw persoonlijke wensen.

Want ook Uitvaartzorg Peersman - De Ruyte staat steeds aan uw zijde.

In memoriam

Menno Riebeek

° Amsterdam 15 april 1970
† Zele 21 april 2024

  blancocard-1card-2card-3  Jozef Van Den Meerssche

  ° Zele 12 mei 1946
  † Aalst 19 april 2024

   blancocard-1card-2card-3   Ivan Steeman

   ° Zele 22 september 1960
   † Zele 13 april 2024

    blancocard-1card-2card-3    Hubert De Leenheer

    ° Zele 10 maart 1938
    † Zele 17 april 2024

     blancocard-1card-2card-3     Bekijk meer

     Contact

     Uitvaartzorg Peersman - De Ruyte Zele
     Kouterstraat 151 | 9240 Zele
     052 45 13 45
     info@uitvaartzorgpeersmanderuyte.be


     Openingsuren
     Maandag – vrijdag
     van 10 tot 12.30 u.
     en van 13.30 tot 18 u.

     Of na afspraak

     24/7 telefonisch bereikbaar

     Uitvaartzorg De Ruyte Team Zele